PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader es fan centanaris amb Suzuki

La dupla celebra la xifra amb l’escuderia durant el 46 Rally Islas Canarias

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader reben la sorpresa de l’equip Suzuki Ibèrica.
Vinyes-Mercader reben la sorpresa de l’equip Suzuki Ibèrica. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly) van complir 100 ral·lis a bord d’un vehicle de l’escuderia Suzuki Ibèrica durant el 46 Rally Islas Canarias, el qual van finalitzar en primera posició de la categoria ERCopen, i 12a de la classificació absoluta de l’ERC. Després de disputar els ral·lis de FAFE i Açores, tots dos sobre terra, amb unes condicions climatològiques molt adverses (pluja i fred), a l’illa de Gran Canària la calor va ser l’element a superar. «En l’assistència l’ambient era agradable, però a mesura que fèiem les especials la temperatura pujava molts graus i la calor, en alguns moments, era difícil de suportar», va declarar Vinyes.

La dupla pensava que tot començaria com és habitual, però en aquesta ocasió la sorpresa va arribar quan els dirigents de l’equip Suzuki Ibèrica, amb Juan López Frade al capdavant, van desplegar durant l’assistència de l’equip un logo amb el número 100 i el nom dels pilots a l’interior de la xifra. «Mira fins on hem arribat gràcies al treball de moltes persones. Sempre els estaré agraït, i fins on arribarem? El número 100 és màgic i inoblidable per tot el viscut. Moltes gràcies, família Suzuki! Eternament agraït!», va dir l’andorrà visiblement emocionat.


Pel que fa a la cursa, en la primera etapa Vinyes-Mercader, van parar el crono en 1.16.5, a 3 segons dels seus companys Monarri-Cancel·la, que van ser els més ràpids de la categoria. En la segona etapa van registrar una 16a plaça, mentre que en la tercera van ser regulars, finalitzant just al darrere de les macàniques més potents (R5) de la prova. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT