PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Campanya de sensibilització pel dia contra la LGTBI-fòbia

El Govern promou cinc accions clau, amb vídeos, missatges i cartells

Per El Periòdic

Una manifestació pels drets del col·lectiu LGTBI.
Una manifestació pels drets del col·lectiu LGTBI. | El Periódico de Catalunya

Amb motiu del Dia Internacional contra la lesbofòbia, l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, el Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, juntament amb l’associació Diversand, ha organitzat enguany una campanya de sensibilització amb la voluntat de donar visibilitat a la diversitat afectivosexual i de gènere i lluitar per la igualtat i no-discriminació.

L’objectiu de la iniciativa, que se celebra cada 17 de maig, és fomentar una inclusió real i la no-discriminació per motiu d’identitat de gènere i orientació afectivosexual. Alhora, es busca apropar la realitat, amb els obstacles i reptes, que viuen les persones LGTBI+. D’aquesta manera, es promouen cinc accions clau, iniciades ahir amb la xerrada I tu, com corres? El gènere i la diversitat LGTBI en l’esport, a càrrec del periodista David Guerrero.

Per celebrar aquest dia, també es difondrà el vídeo del Consell d’Europa As we stand against discrimination, traduït al català pel Govern i, alhora, es publicarà a la pàgina web d’Afers Socials el Pla Estratègic LGBTI del Consell d’Europa traduït també al català. A més, entre el 17 i el 21 de maig s’incorporarà la frase 17-M: Estimant la diversitat LGBTI+ als panells lumínics de circulació del país, en diferents idiomes. Finalment, es publicarà un cartell amb la frase 17 de maig, Dia internacional contra la LGBTIfòbia #estimant la diversitat, en diferents marquesines repartides a diverses localitzacions del centre d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT