PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Mobile Week la Seu clou triplicant la participació

Fàbrega ressalta que s’ha pogut connectar tecnologia i ciutadania

Per El Periòdic

Una de les activitats en el marc de la proposta.
Una de les activitats en el marc de la proposta. | Ajuntament de la Seu d\'Urgell

La segona edició de la Mobile Week celebrada a la Seu d’Urgell va tancar portes dissabte amb un gran èxit de participació i organització. Tal com va detallar el consistori, es van registrar un total de 1.530 participacions, tant de manera presencial com per streaming, durant els cinc dies de la iniciativa promoguda per la Mobile Word Capital. 

El vicealcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, va manifestar al respecte que «fem una valoració molt positiva d’aquesta segona Mobile Week celebrada a la Seu d’Urgell. Quantitativament hem gairebé doblat activitats i més que triplicat participants, evidenciant que anem pel bon camí. Però sobretot qualitativament, les xerrades, tallers i diferents activitats han estat molt ben valorades per tots els assistents, i tots els ponents tenien un nivell altíssim de coneixements i de poder de comunicació».

Des de l’organització també es va voler remarcar la bona recepció de les activitats per part de les escoles i les dirigides als col·lectius més vulnerables o amb major escletxa digital, obtenint una alta participació totes elles. «S’ha complert amb escreix el lema de connectar ciutadania i tecnologia, i el de construir ponts i destruir barreres», va afegir Fàbrega.

Davant la consolidació d’aquesta iniciativa, el vicealcalde urgellenc va afirmar que «per part nostra, la Mobile Week ha vingut per quedar-se, i esperem comptar també l’any vinent amb la confiança de Mobile World Capital per tornar a ser una de les seus d’aquest esdeveniment».

Per tot, Fàbrega va agrair totes les persones, institucions i empreses que han fet possible aquesta edició, «en la qual, novament, la Seu s’hi ha bolcat de ple posant en valor una ànima tecnològica que tenim, però que encara és força desconeguda per molts dels nostres veïns i les nostres veïnes». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT