PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un ‘zumbathon’ solidari a favor de programes per la salut mental

La Creu Roja serà la beneficiària del recapte de l’acció organitzada pels Serradells i Princiesport

Per El Periòdic

Marta Luque, Alain Cabanes, Maria Alonso i Josep Tudó, ahir.
Marta Luque, Alain Cabanes, Maria Alonso i Josep Tudó, ahir. | ANA / E.O.G.

El centre esportiu Serradells, juntament amb Princiesport, organitzen una masterclass solidària de zumba en favor de la Creu Roja, que destinarà la recaptació a programes de salut mental i d’addicions. La Zumbathon tindrà lloc el pròxim 28 de maig a la tarda a la plaça de l’antiga caserna de Bombers i s’espera la participació de més de 150 persones.

Aquesta masterclass, com ja es va fer amb la sessió de cycling solidària que es va realitzar abans de la pandèmia, té el doble objectiu de «fomentar la solidaritat» i la pràctica esportiva, va explicar el conseller d’Esports i de Joventut del Comú d’Andorra la Vella, Alain Cabanes, en la roda de premsa de presentació d’ahir. A més, també busca «acostar l’esport a les zones urbanes».
Per organitzar aquesta activitat es compta amb la participació de Princiesport. La voluntat de la corporació és «fusionar» l’oferta esportiva dels centres públics i privats i que «el ciutadà vegi una oferta global». En aquesta mateixa línia, la representant de Princiesport, Marta Luque, va defensar que es vol «ajudar que la pràctica esportiva arribi a tothom», per la qual cosa va animar a la població a sumar-se a la iniciativa i a participar en la Zumbathon en família.

Tot i que les places són il·limitades, es considera que la participació de 150 persones «estaria bé», va dir el cap d’Àrea d’activitats i programes esportius del Comú d’Andorra la Vella, Josep Tudó. Es posen a la venda 100 inscripcions a 10 euros, que donaran dret a un obsequi i inscripcions solidàries a cinc euros per poder participar de l’esdeveniment. En aquest sentit, Cabanes va afegir que la voluntat és poder organitzar una activitat cada dos mesos i implicar el comerç de la zona on es realitzi, que anirà rotant.

El recapte serà en benefici de la Creu Roja i els seus plans de salut mental i addiccions adreçats a gent del país. Segons la voluntària social d’aquesta ONG, Maria Alonso, aquests programes s’han demostrat més necessaris després de la pandèmia, que ha derivat en un augment de la problemàtica, segons va informar l’ANA. 

Ajornada la reforma de la piscina als Serradells

El Comú d’Andorra la Vella ha decidit ajornar l’inici de la reforma de la piscina exterior dels Serradells al setembre, un cop acabada la temporada d’estiu. Segons va explicar el conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, la decisió s’ha pres per garantir la seva disponibilitat durant la temporada d’estiu, vistos els problemes de subministrament de materials que hi ha els últims temps. D’aquesta manera, es vol garantir que la piscina estarà operativa durant els mesos d’estiu i que després es puguin complir els terminis que s’estableixin. La previsió és que la piscina exterior obri de Sant Joan a Meritxell. De fet, Cabanes va avançar que ja s’estan duent a terme els treballs d’adequació i començat a omplir la piscina. Pel que fa a la interior, el conseller va assegurar que s’estan complint els terminis previstos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT