PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes inicia la segona fase de la separativa d’aigües

Fiter i Rossell es tallarà al llarg de quatre trams fins el 7 d’agost

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’Escaldes-Engordany.
Imatge d’arxiu d’Escaldes-Engordany. | Mobilitat

L’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany patirà restriccions en el trànsit al llarg dels mesos vinents a causa de l’inici de la segona fase dels treballs de la xarxa de separativa d’aigües residuals i pluvials, d’ampliació de voravies i de la xarxa de calor. Segons va informar Mobilitat, aquesta fase es dividirà en quatre trams per tal d’alleugerir els treballs i l’afectació en la circulació.

Així doncs, l’actuació del primer tram es durà a terme entre avui i el 5 de juny. Per tal de fer-ho possible, es reduirà a un sol carril la circulació a Fiter i Rossell, concretament entre la cruïlla amb el carrer dels Escalls i el carrer Josep Viladomat. Els vehicles de més de 3,5 tones no podran accedir a aquest tram i hauran de circular pel carrer Josep Viladomat i l’avinguda Esteve Albert. Totes les línies de bus, a més, es desviaran per l’avinguda Esteve Albert.

Pel que fa al segon tram, aquest es durà a terme entre el 6 i el 12 de juny. En aquest punt, l’avinguda quedarà tallada a partir del carrer del Falgueró. S’habilitarà un doble sentit a l’avinguda del Pessebre i al pont Copríncep Joan Martí Alanis, que permetrà l’accés a Fiter i Rossell. L’entrada des del carrer dels Escalls, però, quedarà tallada.

L’actuació de tercer tram tindrà lloc entre el 13 de juny i el 3 de juliol, quan l’avinguda es restringirà entre el carrer Falgueró i el carrer dels Escalls. L’accés a la part baixa del carrer es farà a través d’aquestes dues alternatives i continuarà habilitat el doble sentit a l’avinguda del Pessebre i al pont Copríncep Joan Martí Alanis. Finalment, el darrer tram de les obres es desenvoluparà entre el 4 de juliol i el 7 d’agost. Durant aquest termini, l’avinguda Fiter i Rosell es tallarà entre l’avinguda del Pessebre i el carrer del Falgueró. 

Canvi de trajecte i parades a l’L5, l’L6 i l’LC

A causa de les obres de Fiter i Rossell que comencen avui i s’allargaran fins a la primera setmana d’agost, el trajecte i les parades que travessen l’avinguda experimentaran diversos canvis de trajecte i ubicacions de les parades als itineraris que recorren l’L5, l’L6 i LC. Els canvis es faran efectius a partir d’avui fins a la finalització de les obres de la separativa d’aigües de la parròquia. Així, el nou itinerari que seguirà el transport públic transcorrerà per un recorregut alternatiu que compren l’avinguda del Pessebre, l’avinguda Esteve Albert, passant pel carrer Josep Viladomat i fins a l’avinguda Consell d’Europa d’Andorra la Vella.

PUBLICITAT
PUBLICITAT