PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS comença demà el procés de primàries per escollir candidat

Les inscripcions es podran efectuar fins al dia 24, i posteriorment, els aspirants hauran de recollir els avals

Per El Periòdic

Pere López i Susanna Vela, en una compareixença dies enrere.
Pere López i Susanna Vela, en una compareixença dies enrere. | PS

El Partit Socialdemòcrata ha aprovat aquest cap de setmana el reglament i calendari del procés de primàries per escollir al proper candidat o candidata socialdemòcrata a encapçalar la llista nacional per aspirar a cap de Govern. 

El Comitè Directiu del partit va donar el vistiplau al cronograma, que s’inicia demà amb l’obertura del període d’inscripció de les candidatures, el qual finalitzarà el dia 24. L’endemà, 25 de maig, es realitzarà el recompte de les inscripcions i des del mateix dia fins a l’1 de juny es procedirà a la recollida de firmes necessàries. El calendari seguirà el 2 de juny amb l’anàlisi i valoració de les candidatures i, en cas que hi hagi més d’una, començarà la campanya per a escollir candidat o candidata, que serà nombrat en una jornada electoral prevista per al 18 de juny o per al 25 del mateix mes en cas d’empat a la primera jornada de votació.

A més, el Comitè Directiu també ha aprofitat la trobada per posar en comú la proposta del partit sobre el sistema de pensions de jubilació que envia avui a la comissió especial. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT