PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Ens aixecarem i tornarem»

La direcció esportiva del MoraBanc paeix el descens entre retrets a l’actuació arbitral i el compromís de tornar a l’ACB

Per Albert Belis

Els jugadors del MoraBanc es van quedar al mig de la pista un cop van baixar de categoria, aquest dissabte al vespre al Poliesportiu.
Els jugadors del MoraBanc es van quedar al mig de la pista un cop van baixar de categoria, aquest dissabte al vespre al Poliesportiu. | ACB MEDIA

El MoraBanc Andorra ha baixat a Leb Or després d’un final d’infart, aquest dissabte al vespre, al Poliesportiu, amb una cistella al darrer segon de Gio Shermadini que ha portat polèmica per una possible falta en atac i passes de l’exjugador del club, i que els àrbitres no van considerar convenient revisar. Precisament a la polèmica arbitral es van agafar un cop acabat el partit els màxims responsables esportius del MoraBanc: l’entrenador Oscar Quintana i el director general Francesc Solana, tot i que també van fer autocrítica i van llençar un missatge d’esperança de cara a la temporada vinent.

«Han estat vuit anys a l’ACB en què el club ha crescut i s’ha consolidat i per això la idea que tenim és tornar com més aviat millor; aquest club sempre ho ha fet, ens aixecarem i tornarem, i em baso en la reacció que ha tingut l’equip aquest últim mes de la mà de l’afició, és encoratjadora i ens dona tota l’energia per començar a treballar des de ja mateix en la temporada que ve per construir un escenari propici, ja que la Leb és una lliga competitiva i haurem de fer les coses molt bé si volem pujar», va afirmar Solana.

Sobre la polèmica arbitral, el director general va qualificar l’acció final com «un resum de tota la temporada i del poc respecte que ens tenen; és per estar enfadat perquè s’enriuen de tu, però parlar dels àrbitres l’únic que et comporta són multes econòmiques; sembla que siguin intocables, ells l’any que ve seran a l’ACB i nosaltres no», va sentenciar.

Per la seva part, Quintana va afegir que el final del partit «ha estat una vergonya, perquè l’última acció és una falta en atac i passes, i ja estem tips que, com va passar a València, no ens deixin prendre la decisió si podem o no pels nostres mèrits; no entro en intencions, només parlo de fets, i els fets són els que són, fa molta ràbia, però ara ens toca passar el dol i al club treballar per l’any que ve».

El president del club, Gorka Aixàs, per la seva banda, va afirmar ahir a través de les xarxes socials que «hem arribat fins a dalt de tot construint plegats un projecte de país il·lusionant i cohesionador com pocs. Sabem la fórmula i amb suports incondicionals ens refarem i ens posarem a treballar des de ja per tornar on la nostra gent mereix».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT