PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gallardo guarda silenci envers les primàries de Liberals

El ministre Filloy destaca que els dos candidats són «igual de vàlids»

Per Àlex Pont, Anna Casanova

El president de Liberals, Jordi Gallardo.
El president de Liberals, Jordi Gallardo. | Liberals d’Andorra

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo va fer un pas al costat, ahir, a l’hora de valorar el trasbals de les eleccions primàries de Liberals i va guardar silenci envers les preferències sobre quin dels dos candidats gaudeix del seu suport explícit. Després de la presentació de la modificació de la llei d’inversió estrangera al Centre de Congressos de la capital, Gallardo va fer tot el possible per evitar les preguntes dels mitjans de comunicació amb relació als comicis interns del partit que presideix. En aquest sentit, el titular d’Economia va declarar que «prefereixo apartar-me del procés i evitar estar immers en aquest enrenou propiciat per algunes notícies», tot recomanant als periodistes a «anar a buscar els membres de l’executiva per tractar aquesta qüestió». 

Seguint la mateixa línia, Gallardo va indicar que la seva intenció és «mirar-ho tot des de la barrera, perquè també és divertit i ja són molts anys a primera línia». En aquest sentit, va afirmar que les primàries són un procés obert i legítim i que «desitjo molta sort als dos candidats de la mateixa manera per tal de concórrer a la presidència del partit», però, sempre que sigui necessari, «trobaran a Jordi Gallardo com un actiu al servei de Liberals». 

D’altra banda, durant la signatura del conveni del Govern amb Sant Julià de Lòria per a l’accessibilitat de la deixalleria comunal, el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, va afirmar que «per mi, tant Pallarés com Cabanes són dos candidats igual de vàlids». També va afegir que és molt difícil decidir-se per algú i va remarcar tot el temps que han passat conjuntament a Liberals, fins i tot, des de la seva iniciació a les joventuts del partit. Després, va assenyalar que mantindrà la seva elecció «secreta» acollint-se als seus drets i perquè «així ho contemplen els estatuts». 

En aquest sentit, el titular de Territori va assegurar que, sigui el resultat que sigui, el candidat que finalment esdevingui el més votat «rebrà el màxim suport de la militància, perquè tots els integrants creuen fermament en el partit». Finalment, va destacar el «projecte comú de Liberals» i va recalcar que «ambdós s’han mantingut fidels, fins i tot, en els moments més baixos». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT