PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El sopar solidari d’Unicef recapta més de 40.000 euros

Els diners es destinaran al Bhutan, a l’Afganistan i a Bangladesh

Per El Periòdic

Un moment del sopar solidari d'Unicef celebrat aquest dijous.
Un moment del sopar solidari d'Unicef celebrat aquest dijous. | Unicef Andorra

Unicef Andorra va celebrar dijous a la nit un sopar solidari a l’Andorra Park Hotel per commemorar els 75 anys de la fundació de l’entitat. En total, es van recaptar 43.650 euros, que aniran destinats a projectes als quals dona suport Unicef. Concretament, al Bhutan, per al projecte d’integració d’infants discapacitats; a l’Afganistan, per la protecció de les nenes i la promoció de la igualtat de gènere; i a Bangladesh, per combatre els efectes nocius del canvi climàtic en els infants.

L’acte va comptar amb una assistència molt nombrosa, d’aproximadament 170 persones, entre entrades presencials i fila zero, incloent un presència nodrida d’autoritats, encapçalades pel copríncep episcopal, Joan Enric Vives, i el cap de Govern, Xavier Espot. Durant el sopar, i després dels discursos de les autoritats, es va fer una connexió en diferit de la representant d’Unicef al Bhutan, Marie Consolée Mugankendo, que va agrair el suport financer prestat per Andorra els darrers quatre anys. A més, l’ambaixador d’Unicef Andorra, Albert Llovera, va dirigir unes paraules explicant la seva trajectòria amb Unicef. 

Per acabar, l’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Andorra Park Hotel, el Catering by Exe Prisma, el Diari Bondia, EL PERIÒDIC, el Diari d’Andorra i el portal Morabanc.ad/entrades. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT