PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra visita l’Alcoià per consolidar l’ascens directe

Els homes d’Eder Sarabia sortiran a jugar sabent el resultat del partit del Vila-real B

Per Albert Belis

Un dels últims entrenaments a l’Estadi Nacional.
Un dels últims entrenaments a l’Estadi Nacional. | FC Andorra

El Futbol Club Andorra té avui una nova oportunitat per consolidar la plaça d’ascens directe, a falta de tres jornades pel final de la competició regular. A partir de les 19.00 hores, visita el camp de l’Alcoià, que està en la lluita per les places de play-off, mentre un dels seus rivals, el Vila-real B (a dos punts), jugarà dues hores abans, al camp del Castelló. L’Albacete, el tercer en la batalla per l’ascens directe, s’enfrontarà demà al Nàstic de Tarragona.

«Des del punt de vista futbolístic i físic està pràcticament tot fet a aquestes alçades de la temporada», va afirmar Sarabia. El tècnic basc va afegir que «evidentment que cada partit tindrà els seus condicionants, i en aquest d’avui en concret sabem molt bé quins seran, però el més important serà l’aspecte mental, estar equilibrats en els bons i en els mals moments per saber superar les dificultats; això és el que s’ha de superar en un moment en què tot és molt decisiu», va assegurar.

Sobre l’Alcoià, «a mi personalment és un camp on m’agrada jugar-hi perquè hi ha ambient de futbol i una afició calenta que dona suport al seu equip; també les dificultats que generen, perquè això ens fa millorar i créixer, ho hem viscut en alguns camps i estem preparats», va argumentar Sarabia. Així doncs, «serà difícil controlar el partit en trams molt llargs perquè és un equip agressiu que et pressiona a dalt, així que no serà fàcil tenir possessions llargues i la pausa que tenim en altres moments, ja que haurem de ser una mica més verticals i estar preparats per totes les versions dels rivals».

Pel que fa al fet que un dels rivals per l’ascens directe, el Vila-real B, disputi el seu partit just abans que l’FC Andorra, el tècnic dels tricolor va afirmar que «nosaltres sempre anem a guanyar perquè és la manera que entenem que millor ataquem i millor defensem, però si els valencians no aconsegueixen un bon resultat potser el nostre estat d’ànim pot ser diferent, són coses incontrolables», va reconèixer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT