PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra establirà vols des de la Seu fins al Regne Unit

Gallardo treballarà per facilitar l’entrada de turistes i inversors al país

Per El Periòdic

Un instant de la reunió entre Jordi Gallardo i Ranil Jayawardena.
Un instant de la reunió entre Jordi Gallardo i Ranil Jayawardena. | Govern d’Andorra

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, es va reunir ahir a Londres amb el ministre de Comerç Internacional del Regne Unit, Ranil Jayawardena. Dins dels punts de la sessió de treball es va abordar la necessitat d’accelerar la tramitació d’un conveni per evitar la doble imposició (CDI) entre els dos països per impulsar encara més els intercanvis econòmics. De fet, les darreres xifres d’inversió estrangera formalitzada a Andorra mostren com l’any passat es van superar els vuit milions d’euros, la xifra més alta des de l’obertura econòmica, que supera en més d’un 500% el rècord dels 1,4 milions de l’any 2017.

Paral·lelament, durant la reunió el ministre va exposar que s’està treballant en establir vols setmanals entre l’aeroport de la Seu d’Urgell-Andorra i Londres, per facilitar l’arribada d’inversors i turistes al país. L’any passat, més de 100.000 britànics van visitar Andorra, i més de 800 hi resideixen. Precisament, Gallardo també va aprofitar el seu desplaçament per reunir-se amb representants de línies aèries de companyies com British Airways. Els dos ministres van abordar altres qüestions com l’estat de les negociacions, en matèria econòmica, de l’acord d’associació amb la Unió Europea.

La delegació andorrana el va completar el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i l’ambaixador al Regne Unit, Carles Jordana, que també van mantenir ahir altres reunions amb la direcció del London Sport. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT