PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Five Media Clan torna a guanyar i es proclama líder

Continua sense conèixer la derrota i és candidat a l’ascens a segona divisió

Per El Periòdic

Una imatge del joc de l’equip andorrà.
Una imatge del joc de l’equip andorrà. | twitter / five media clan

Five Media Clan ha tornat a guanyar i s’ha proclamat líder i equip de moda del rànquing Circuito Tormenta de la LVP espanyola de Valorant. L’equip andorrà ha guanyat totes les finals de competicions presencials arreu d’Espanya, continua sense conèixer la derrota i és el candidat a l’ascens a la segona divisió espanyola de Valorant.

Creat a finals del 2020 per tres amics arran de la covid-19, Five Media Clan és el primer equip d’esports, entreteniment i lifestyle d’Andorra i actualment un dels equips de referència a Espanya.

Des que va començar a caminar, Five Media Clan ha escalat a un ritme vertiginós dins del panorama del 'gaming' i els esports en l’àmbit hispanoparlant. Sent un dels equips més desitjats per molts creadors de contingut, 'streamers', jugadors professionals i marques patrocinadores.

L’impacte a les xarxes socials i de sector ha estat tal, que fins i tot 'streamers' tan reconeguts com Agustín51, RickyEdit o MateoZ han decidit invertir-hi i convertir-se en copropietaris de l’equip.

Farà ja dos mesos, Five Media Clan va anunciar la seva secció competitiva de Valorant que competiria al Circuito Tormenta de la LVP espanyola. D’aleshores ençà, l’equip s’ha proclamat campió de totes les parades i competicions presencials que s’han disputat, obtenint el primer lloc a Granada, Lugo i al Secret Tournament, col·locant-se com a primer classificat i sent l’equip favorit per l’ascens a la Liga Radiante espanyola i en un futur competir contra equips com Heretics o KOI de Gerard Piqué i Ibai Llanos.

El rendiment de l’equip ha deixat meravellats a tota la comunitat de Valorant i més encara sent el primer equip andorrà de la història en participar i guanyar competicions nacionals.

Five Medi Clan té previst fer estades presencials amb tots els seus integrants durant l’estiu al Principat, sent un gran atractiu turístic per part dels joves.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT