PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La companyia És Grata aposta per la comèdia amb la nova obra ‘Carnatge’

La representació toca aspectes sobre l’educació dels fills i es basa en dues parelles

Per El Periòdic

Presentació de l’obra ‘Carnatge’ de la Companyia És Grata.
Presentació de l’obra ‘Carnatge’ de la Companyia És Grata. | ANA/A.S.

La Companyia És Grata va presentar ahir la seva nova obra Carnatge, amb la qual aposta pel gènere de la comèdia, però tocant aspectes sobre l’educació dels fills. L’obra es basa en dues parelles de pares, l’Anna i el Carles i la Verònica i la Marta, les quals queden per tractar una baralla que han tingut els seus fills. «És una comèdia» que té moments «molt hilarants i un somriure amarg» que hi ha en el missatge de les dues parelles, va explicar el director artístic de l’espectacle, Juanma Casero.

Pel que fa a la comèdia, Casero va destacar la voluntat que tenen els quatre personatges de mostrar que el seu punt de vista és el millor i d’aparentar, fins que en un moment «els personatges arriben a un punt de no retorn on surt la veritable personalitat» de cada un d’ells. De fet, els quatre personatges comparteixen escena durant gairebé tota l’obra i aprofiten la situació de la baralla dels seus fills per «posar sobre la taula les seves virtuts i els seus valors per voler ser millor que els altres tres», va indicar el director artístic, qui també va avançar que l’educació és un dels aspectes claus de l’obra. A més, va informar que han transformat el text original en el qual són dues parelles heterosexuals per posar-n’hi una d’homosexual.

Els quatre actors, Rosa Porqueres, Isa Rivero, Joan Sans i Elisenda Palomares, són els mateixos que van fer l’obra l’any passat. «Som un tàndem que ens portem molt bé i és una obra de teatre molt coral», va destacar Porqueres, remarcant que tots quatre se senten molt còmodes dins el gènere de la comèdia. Per la seva banda, la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, va voler refermar «el suport incondicional del comú» cap a la companyia, la qual es va fundar l’any 1998 i després de 24 anys ja ha presentat 21 obres contant Carnatge, segons va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT