PUBLICITAT

21 poetes de l'Alt Urgell i la Cerdanya exposen a la UdA

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÔRIA

Periodic
Alguns dels poemes en una paret de la universitat, ahir. Foto: UDA

Un total de 21 poetes de l'Alt Urgell i la Cerdanya exposaran a partir d'avui les seves creacions a les parets de la Universitat d'Andorra. Aquesta mostra està emmarcada dins UdArt Poesia, el cicle d'activitats amb el qual, durant el curs 2010-2011, la universitat s'ha fixat el repte d'apropar als estudiants, i al públic en general, una forma d'expressió literària sovint poc visible.

Aquesta segona part, que estarà instal·lada fins el 24 de juny, pretén contribuir a fer conèixer els poetes vinculats a l'Alt Urgell i la Cerdanya, mentre que la primera, que es va cloure el passat 14 de gener, estava dedicada als poetes d'Andorra. En total, la nova exposició UdArt Poesia compta amb la participació de 21 autors contemporanis, des de Jordi Pere Cerdà fins a Conxita Rabassa, passant per Jordi Dalmau o Marta Grau.

Els plafons estan ubicats a les plantes 0 (accés per l'avinguda Francesc Cairat), 1 i 2 (accés per la plaça de la Germandat) de l'edifici principal. Les parets de la Universitat d'Andorra serveixen així d'inhabitual suport a uns plafons on cada autor està representat amb una selecció de la seva obra.

Com a activitats participatives, s'ha habilitat amb èxit un espai per a la lliure expressió poètica, i es farà una lectura de poemes el Dia mundial de la poesia (21 de març), que estarà dedicada als Haikús d'Arinsal i a les Estances de Lòria d'Agustí Bartra (1908-1982). La Biblioteca Comunal Universitària de Sant Julià de Lòria, de la seva banda, continua programant activitats diverses que acompanyen el calendari de la mostra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT