PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jiménez venç en la seva reaparició a la Bisbal

L'andorrana supera la mexicana Marcela Zacarias en dos sets (6-3, 6-3)

Per El Periòdic

Jiménez durant el seu partit a l’W100 de la Bisbal d’Empordà.
Jiménez durant el seu partit a l’W100 de la Bisbal d’Empordà. | ITF

Vicky Jiménez va tornar a les pistes de la millor manera possible després de superar la lesió que arrossegava, vencent la mexicana Marcela Zacarias en la primera ronda de l’W100 de la Bisbal d’Empordà en dos sets (3/6 - 3/6). L’andorrana ja és als vuitens de final, i avui debutarà als dobles.

La tricolor va disputar la primera ronda del seu primer torneig professional després de la lesió que la va obligar a estar de baixa durant dos mesos. Jiménez es va imposar amb molta consistència a la mexicana Marcela Zacarías, amb resultat de 6-3 6-3, i en una entrevista pel torneig va assegurar estar «100% recuperada de la lesió». La del Principat va declarar que havia estat «una alerta» de què havia de fer una pausa després d'uns mesos molt durs, i que aquests dos mesos li han permès «tornar a ser una noia normal de 16 anys».

Tot i això, va assegurar que «el tennis és la seva vida» i es marca grans objectius pel futur. «Aquest any m'agradaria passar una qualy d'un Grand Slam, seria un gran somni, però el meu objectiu realment és gaudir i preparar-me. Quan tingui 18 o 19 anys, vull estar al top», va assenyalar Jiménez. De moment, es tornarà a veure l'andorrana demà i dijous, en la segona ronda del Torneig Internacional de Tennis Femení Solgironès Ciutat de la Bisbal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT