PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader es preparen per donar inici a l’asfalt en l’ERC 2022

Els Swift de l’equip Suzuki Ibèrica estaran en el podi de sortida del 46 Ral·li Illes Canàries

Per El Periòdic

Mercader i Vinyes en l’última prova disputada.
Mercader i Vinyes en l’última prova disputada. | FotoEsport

Una vegada disputats els dos ral·lis de parla portuguesa (FAFE i Açores), el calendari del Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC) fa que els equips habituals de la competició hagin de desplaçar-se fins a Gran Canària per disputar el 46è Rally Islas Canarias, tercera cita de l’ERC i vàlida per al Campionat de Canàries de l’especialitat. Una vegada més, els equips que disputin la cita a les illes es trobaran amb les primeres especials cronometrades de l’ERC a disputar sobre asfalt, donant inici a l’especialitat.


Entre els participants que viuran in-situ l’experiència estan els pilots de l’equip Suzuki Ibèrica Joan Vinyes i Jordi Mercader. Fa unes setmanes, la dupla va fer un test de preparació per a deixar la seva mecànica en les millors condicions per a competir sobre asfalt. Tanmateix, Vinyes va valorar de manera molt positiva aquesta jornada de proves, explicant que «en els primers compassos del ral·li canari haurem de fer variacions en les prestacions del nostre Swift, però una part important del treball el portarem fet del test».


La cerimònia de sortida es veurà substituïda per la disputa de la primera etapa, el dijous a la tarda. El divendres al matí començarà la segona etapa, mentre que l’etapa decisiva serà el dissabte i, finalment, el lliurament de premis, el mateix dia, que es realitzarà en la zona de podi del Gran Canària Arena. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT