PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un obrer, ferit greu en un accident laboral

El treballador ha patit un traumatisme cranial

Per El Periòdic

Imatge de la façana de l'hospital.
Imatge de la façana de l'hospital. | Maricel Blanch

Un obrer va resultar ferit greu en un accident laboral ahir a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella, mentre estava treballant a un edifici en construcció. L’accident va succeir quan aquest va caure sobre les planxes metàl·liques de protecció que eviten que les restes que es desprenen vagin a la vorera i, a causa de l’impacte, les làmines van cedir i aquest va caure a terra. En conseqüència, l’operari, treballador de 37 anys, va patir un traumatisme cranial que li va provocar una hemorràgia cerebral. A més, es va ferir a una vèrtebra.

La Policia va rebre l’avís cap a les 14.40 hores i es va desplaçar al lloc dels fets juntament amb el Cos de Bombers i Inspecció de Treball, segons va informar el cos d’ordre.

 

Motorista ferit

D’altra banda, un accident de trànsit va tenir lloc ahir a les 13.18 hores a Sant Julià de Lòria, concretament al punt quilomètric 0,800 de la carretera de la Rabasssa, entre un turisme Mitsubishi L 200 Pick-Up i una motocicleta Harley-Davidson Iron 833, ambdós amb matrícula del Principat. Va resultar amb el conductor de la motocicleta, un home resident de 60 anys, ferit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT