Pol López registra un top10 al circuit de Pau Ville

L’andorrà va de menys a més en les tres curses disputades

Lòpez durant una de les curses.
Lòpez durant una de les curses. | A.L.

El jove pilot Pol López va tornar a fer gala de la seva capacitat de remuntada en el que va ser el seu segon meeting a la Fórmula 4 francesa. L’andorrà va registrar una 15a posició en la primera cursa, una 10a plaça en la segona i va finalitzar amb la 13a posició en la darrera de les tres curses disputades al circuit de Pau Ville.
López no va tenir un bon inici de jornada, ja que en els primers entrenaments, que van tenir lloc el divendres, va patir problemes mecànics que van afectar el canvi de marxes del seu vehicle, impedint-li rodar al circuit i havent de fer directament les classificatòries. El del Principat va sortir 21è, de 24 pilots, a la graella de sortida en totes tres curses, i en la primera prova va remuntar fins a col·locar-se 15è.

No obstant això, la major remuntada arribaria en la segona cursa, en la qual va passar de ser 21è a finalitzar dins del top10 en una pista plena de corredors consolidats, amb 15 participants repetint categoria (sent el tricolor debutant) i amb dos pilots guanyadors de la F4 japonesa i integrants del programa d’elit de Red Bull.

La tercera cursa, que va tancar el cap de setmana, no es va quedar enrere, i López va remuntar fins a vuit posicions, deixant clares les intencions de seguir posant-se en el focus com un dels pilots a tenir en compte en la categoria.

El circuit urbà de Pau Ville, que guarda similituds amb el de Mònaco pel que fa a la dificultat del traçat, s’ha caracteritzat pels nombrosos accidents que se solen succeir durant les curses, però no va suposar un impediment per a López, que va sortir intacte en totes les proves.