PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip nacional arrenca amb bones sensacions

Soldevila signa la millor actuació tricolor sent 22è a l’Skyrace des Matheysins

Per El Periòdic

Fernández, Soldevila i Fenés, abans de la cursa.
Fernández, Soldevila i Fenés, abans de la cursa. | FAM

La Copa del Món de Curses per muntanya va donar el tret de sortida amb la disputa d’una clàssica dels Alps francesos: l’Skyrace des Matheysins. El circuit de les Skyrunner World Series comptarà aquest 2022 amb un total de 12 curses, repartides en 11 països i tres continents, i una gran final que se celebrarà dins el marc de la Gorbeia Suzien al mes d’octubre. Per aquesta prova, l’equip andorrà de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), dirigit per Fabrizio Gravina, va competir amb els corredors Arnau Soldevila, Ariadna Fenés i Carlos Fernández.


Pel que fa a la cursa, aquesta va comptar amb 25,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.980 metres, sent coneguda per les seves baixades tècniques i els escarpats cims. Soldevila va ser el primer dels andorrans en travessar a la línia de meta en 22a posició, amb un crono de 2.40.21. Per la seva banda, Carlos Fernández va finalitzar la cursa amb un temps de 2.55.29, en 54a posició, i Ariadna Fenés, que debutava en el circuit internacional amb l’equip nacional, va acabar 24a de la general femenina amb un crono de 3.26.56.


«Les sensacions de cada un d’ells ha estat molt positiva», van declarar des de la mateixa federació, afegint que «els entrenaments de la pretemporada estan donant els seus fruits i, per tant, les perspectives per aquesta temporada comencen amb molt bon peu». Els tricolor ja preparen la pròxima cita al calendari, a Àustria el mes vinent. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT