PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús finalitza 5è de la general a Estoril

El pilot continua recuperant-se de la fractura a la mà i la contusió a l'esquena

Per El Periòdic

Cardelús durant la cursa.
Cardelús durant la cursa. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va estrenar la temporada del Moto2 European Championship a Estoril ahir amb dues curses de lluita, amb la lesió que pateix a la mà esquerra. Malgrat això, l’andorrà va ser 5è a la general.

En la segona cursa, que es va aturar al principi per bandera vermella i es va reprogramar a nou voltes, l’andorrà va cedir terreny a la sortida, però el va recuperar en un parell de voltes, situant-se amb altres dos pilots lluitant pel tercer lloc que se li ha acabat escapant per dues dècimes de segon.

A la primera prova del dia, que es va aturar després de la segona volta quan l’andorrà era líder i es va reprendre programada a 12 voltes, el pilot de Promoracing lluitava pel tercer lloc amb un rival que va caure davant d’ell i el va arrossegar en la caiguda que ha provocat una nova bandera vermella. Com que no va poder tronar a boxes al llarg dels cinc minuts posteriors a l’incident, Cardelús va quedar fora de la classificació en comptes de quart, que era la posició que ocupava en el moment que s'havia mostrat la bandera vermella.

PUBLICITAT
PUBLICITAT