Graslaub segueix intractable i venç a Portugal

L'andorrà es consolida com a ferm candidat en les pròximes cites

Graslaub al podi.
Graslaub al podi. | Joan Miró

El jove rider de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) Arnau Graslaub segueix intractable en aquest inici de temporada. De quatre curses ha obtingut dues victòries i un segon lloc, i es presenta com ferm candidat a seguir obtenint grans resultats a les properes proves internacionals que arribaran aviat.

En la classificatòria del matí d'ahir va assolir el primer lloc amb més de tres segons de diferència amb el segon classificat i s’ha col·locat en un 10è lloc scratx a la classificació general lluitant amb corredors elit habituals de Copes del Món.

L'andorrà va registrar un temps de 2.22 i a la final va rebaixar el crono fins els 2.20 assolint un 15è lloc final a la classificació general. La setmana que ve toca Campionat d’Espanya a Àvila, on intentarà revalidar el títol que ja va obtenir el 2020 com a cadet a Granada.