Lázaro i Tremps guanyen a la 5a edició de la Jorma UT

Finalitza així la primera cita dins de la Multisegur Copa d’Andorra 2022

El podi absolut femení de la prova dels 21 quilòmetres.
El podi absolut femení de la prova dels 21 quilòmetres. | FAM

La parròquia d’Escaldes- Engordany va acollir el cap de setmana la 5a edició de la Jorma Urban Trail, primera prova dins de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2022, amb una participació de prop dels 260 corredors.

En la distància de 21 quilòmetres, en categoria absoluta masculina, Martí Lázaro va ser el primer a arribar a la línia de meta amb un temps d’1.56.49. Gabin Ageron va ser el següent gràcies a un temps de 2.00.14, mentre que la tercera posició va ser per a Marc Gasa, amb un temps de 2.02.16.

En categoria absoluta femenina, la primera a travessar la línia de meta va ser Clàudia Tremps, marcant-se un temps de 2.15.32, i en segona posició ho va fer Caitlin Fielder, aconseguint completar el recorregut en 2.18.22. Finalment, Jeanne Cros va ser la tercera, i va completar el podi en arribar amb un crono de 2.33.53.

Enguany, el Comú d’Escaldes-Engordany, juntament amb el patrocinador principal, Jorma, han mantingut les quatre distàncies disponibles de l’edició passada i, per tant, els participants van poder gaudir d’un total de quatre recorreguts: 21 quilòmetres i 1.212 metres de desnivell positiu; 10 quilòmetres i 522 metres de desnivell positiu; cinc quilòmetres i 252 metres de desnivell positiu (cursa popular); i una darrera prova més familiar i per a un públic infantil de tres quilòmetres i 107 metres de desnivell positiu. Cal recordar que aquesta última distància no va puntuar per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2022.

La prova de cinc quilòmetres va ser puntuable per a les categories sub-12 i sub-14, la distància de 10 quilòmetres per als sub-16 i sub-18 i la mitja marató per als sub-19, sèniors i màsters.