PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Vide Dressing es consolida com el mercat de segona mà

Tot i que hi ha hagut molta afluència, els migdies han estat el moment més àlgid

Per El Periòdic

Una parada del Vide Dressing.
Una parada del Vide Dressing. | Comú de la Massana

La novena edició del Vide Dressing va tancar les portes ahir amb els objectius assolits. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, va remarcar la importància del mercat per dinamitzar la parròquia, ja que durant tres dies ha acollit molts visitants que no només han anat a la fira sinó que han consumit a restaurants i comerços de la Massana. D’altra banda, Garrallà va destacar la vessant sostenible del Vide Dressing. «Ja s’ha consolidat com el gran esdeveniment de moda de segona mà; de fet, és el mercat més gran del país centrat en la reutilització dels productes», va assegurar el conseller.

A més de per la venda de productes de segona mà, el Vide Dressing també és sostenible perquè es demana als visitants que portin les seves pròpies bosses i no se’n fan servir de plàstic. Pel que fa a les decoracions de les parades s’utilitzen caixes, escales i objectes que les paradistes porten de casa, i des de l’organització se’ls dona consells d’aparadorisme. «Es tracta que sigui una festa sostenible en tots els aspectes», va explicar la coordinadora, Mercè Miguel. 

Al Vide Dressing han participat una seixantena de parades, el màxim que permet l’espai de les Fontetes. Tot i que hi ha hagut molta afluència de visitants durant els tres dies, els migdies han estat el moment àlgid. «Ha estat un cap de setmana de moltes activitats arreu del país, des de tots els comuns estem donant moltes opcions de lleure i estem molt satisfets de tots els visitants que hem rebut», va dir Garrallà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT