PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp es promociona a la fira de Bilbao com a destí turístic

L’esdeveniment acull més de 220 expositors durant tres dies

Per El Periòdic

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, a la fira Expovacaciones que té lloc a Bilbao.
El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, a la fira Expovacaciones que té lloc a Bilbao. | Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp ha participat amb un estand promocional a la Fira Expovacaciones, el qual es va celebrar a Bilbao del 6 al 8 de maig amb l’objectiu de promocionar la pròxima temporada turística. Aquesta fira de referència pel turisme familiar i de proximitat és una cita habitual en el calendari d’accions promocionals del comú, que enguany s’ha pogut reprendre després de l’aturada per la pandèmia.

Expovacaciones acull durant els tres dies de l’esdeveniment més de 220 expositors de l’àmbit turístic, principalment d’Espanya i Portugal. Encamp hi ha participat en diverses ocasions pel perfil de visitant, i en paraules del conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, «la finalitat és captar l’atenció del perfil del visitant que busca una destinació de turisme de proximitat». D’altra banda, el conseller, també va explicar que a part del material informatiu que durant tot el cap de setmana es va repartir a la fira, «es realitzarà un sorteig d’un cap de setmana a Encamp i al Pas de la Casa», entre tots els visitants que s’apropin a l’estand i se subscriguin al nou butlletí de les novetats de turisme de la parròquia.

A més, el director de Turisme i Reactivació Econòmica, Ricard Gonzalvo, va assegurar que «la fira permet presentar les principals línies i novetats de cara a la temporada vinent» de primavera-estiu. En aquest sentit, es van promocionar principalment les visites guiades als Orris del Cubil i d’Encenrrera, als quals s’ha afegit una nova senyalització interpretativa, així com la pesca sense mort a l’estany del Cubil, una activitat que donarà l’oportunitat als amants de la natura i de la pesca esportiva de gaudir de l’experiència amb les recomanacions i el suport d’un guia especialitzat. Paral·lelament, al Pas de la Casa es preveu la reobertura del telecabina dels Pioners i el telecadira del Coll dels Isards fins al Llac de les Abelletes durant els mesos de juliol i agost. 

Per acabar, Marot va apuntar que «sumem més activitats per desestacionalitzar l’activitat turística i continuem promocionant els nostres elements singulars», com és per exemple el Funicamp, que permet arribar del centre de la vila d’Encamp en 20 minuts i és adreçat a tots els públics, va informar la corporació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT