PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pas (quasi) decisiu o transistors

Derbi escaldenc per encarar la segona volta al play-off pel títol a la Lliga Multisegur Assegurances

Per El Periòdic

Pau Bosch, defensa de l'Inter, es disposa a fer una passada en llarg pressionat per Aaron Sánchez, davanter de l'Atlètic, al derbi escaldenc de la primera jornada del play-off pel títol.
Pau Bosch, defensa de l'Inter, es disposa a fer una passada en llarg pressionat per Aaron Sánchez, davanter de l'Atlètic, al derbi escaldenc de la primera jornada del play-off pel títol. | FAF

Jornada 4 dels play-offs de la Lliga Multisegur. 9 punts queden en joc i aquest diumenge, l'Inter pot fer un pas quasi decisiu per revalidar el títol, tot i que no seria encara matemàtic. En cas contrari, la lluita pel títol s'ajustarà encara més i deixarà per endavant dues jornades de transistors. A la part baixa hi ha partit clau en la lluita per eludir la promoció i, aquest sí, pot ser decisiu. Si l'Ordino venç, serà l'Engordany qui la jugui. Tots els partits es poden veure en streaming al canal de Twitch @Fedandfut.

 

PLAY-OFF PER LA PERMANÈNCIA

 

 

FC SANTA COLOMA – CE CARROI (11.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

Duel aparentment tranquil entre FC Santa Coloma i CE Carroi per donar el tret de sortida al diumenge de competició a la Lliga Multisegur Assegurances. No obstant això, els dos equips volen tancar la temporada amb les millors sensacions. Els colomencs volen completar el play-off amb un ple de victòries (per ara porten 3 triomfs en 3 partits). De la seva banda, el Carroi, vol aconseguir puntuar per segon partit consecutiu per primer cop aquesta temporada.

 

FC ORDINO – UE ENGORDANY (13.30h – Twitch Fedandfut)

El segon partit del diumenge tindrà molt en joc. Tant com la permanència directa a la Lliga Multisegur Assegurances. Ordinencs i escaldencs necessiten imperativament la victòria per fer un pas de gegant cap a la salvació. Ara mateix, l’Ordino té 3 punts de marge i una dada a favor. En els 4 partits que han jugat fins ara, 3 victòries per l’Ordino i un empat. Per tant, una victòria ordinenca el deixaria matemàticament a la Lliga Multisegur Assegurances.

 

PLAY-OFF PEL TÍTOL

 

 

UE SANTA COLOMA – UE SANT JULIÀ (16.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

El play-off pel títol comença amb un duel de perseguidors, entre la UE Santa Coloma i la UE Sant Julià. Dos equips que saben que els 3 punts els donen molta vida en la lluita per Europa, i encara, segons com pel campionat. Això si, l’equip que perdi, farà un pas enrere molt gran en la lluita pels objectius. Hores d’ara, els colomencs son tercers, empatats a punts amb Europa i a 4 punts del lideratge. En canvi, els lauredians estan a 1 punt de la competició internacional i a 5 del líder.

 

INTER CLUB ESCALDES – ATLÈTIC CLUB ESCALDES (18h30 – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3 fm)

L’últim partit del cap de setmana enfrontarà els dos equips escaldencs que es juguen la lliga en un duel directe. L’Inter, sap que si guanya, es garantirà la plaça europea. L’equip arriba líder amb 4 punts de marge sobre el segon i tercer classificats. L’Atlètic, de la seva banda, és segon, en zona de disputar la Conference League. Tots dos equips ja sabran el resultat entre la UE Santa Coloma i el Sant Julià, així que segons la combinació de resultats, podrien fer un pas més cap a la classificació europea.

PUBLICITAT
PUBLICITAT