Cardelús treu sensacions positives a Estoril malgrat els problemes físics

L’andorrà ha rodat entre els cinc millors i ja pensa en poder disputar les curses de demà

Cardelús durant els entrenaments a Estoril.
Cardelús durant els entrenaments a Estoril. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va disputar ahir, al circuit d’Estoril, la segona jornada d’entrenaments lliures de la primera prova del Moto2 European Championship amb els problemes derivats de les lesions que es va fer en la caiguda que va tenir al mateix circuit fa poc més d’una setmana. Aquest incident li va provocar dues fractures als últims dos dits de la mà esquerra i una forta contusió a l’esquena.

Malgrat aquestes dificultats, les sensacions del pilot de Promoracing no estan sent del tot dolentes, i li permeten pensar en disputar les dues curses programades per demà. En les sessions d’ahir, però, només va sortir a pista en una de les dues proves d’entrenaments programades. En aquesta, Cardelús va estar entre els primers, i en la seva primera sortida a pista va marcat un 1.40.820 que el va situar en la 5a posició, a un segon i una dècima del millor temps de l’entrenament. L’andorrà va fer 16 voltes al traçat portuguès i la seva volta ràpida va ser la 7a.

«No està resultant fàcil, però els canvis en la moto fan que la posició de la mà sigui més confortable i no faci tant de mal», va declarar Cardelús, mentre afegia que «del que es tracta és de complir els objectius imirar de fer les dues curses».