PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra es juga mig ascens directe contra l’Albacete

Els tricolor afronten un duel decisiu al Nacional per la primera plaça

Per David Sansaloni

Els jugadors de l’FC Andorra celebren l’última victòria al Nacional, contra el Sabadell.
Els jugadors de l’FC Andorra celebren l’última victòria al Nacional, contra el Sabadell. | @FCANDORRA

L’FC Andorra arriba a la data més esperada pels aficionats: el duel contra l’Albacete que decidirà mig campionat. Andorrans i manxecs es veuran les cares a l’Estadi Nacional demà, a partir de les 17.00 hores, en una trobada que, a falta de tres partits més, podria materialitzar la victòria en aquesta Primera RFEF per a qualsevol dels dos. No queda cap localitat per vendre i es presentarà la millor entrada de tota la temporada, amb aproximadament 350 aficionats albacetistes, i la resta de tricolors.


«Afrontem el partit amb molta il·lusió, intentarem gaudir-ho al màxim i, per descomptat, anirem a totes per la victòria», va declarar l’entrador de l’FC Andorra, Eder Sarabia. El tècnic espera que l’ambient futbolístic que es viurà demà al Nacional «empenti l’equip i ens ajudi a aconseguir l’objectiu». No ho tindran gens fàcil, i és que l’Albacete és ara mateix colíder de la lliga, empatat a punts amb els del Principat i amb una diferència mínima pel que fa al gol average.


Els manxecs «tenen molt de perill, amb jugadors de qualitat que saben comprometre’t, però estem preparats per contrarestar qualsevol de les versions que ens puguin posar al davant», va dir Sarabia. L’FC Andorra no renunciarà al seu estil de joc, i l’equip recuperarà jugadors importants com són Aguado i Gil, mentre que Sarabia s’encomanava al fet d’haver demostrat que «som un equip capaç de superar les dificultats que se’ns presenten». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT