PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El sopar solidari del 75è aniversari d’Unicef compta amb 150 inscrits

La recaptació es destinarà a tres projectes al Bhutan, l’Afganistan i Bangladesh

Per El Periòdic

La vicepresidenta i el director d’Unicef Andorra, Marianela Vila i Albert Mora.
La vicepresidenta i el director d’Unicef Andorra, Marianela Vila i Albert Mora. | ANA/M.P.

Unicef Andorra celebrarà el pròxim 12 de maig un sopar solidari que servirà per a celebrar el 75è aniversari de l’entitat en l’àmbit internacional. Fins al moment, tal com va apuntar ahir el director d’Unicef Andorra, Albert Mora, ja hi ha inscrites al voltant d’unes 150 persones. La cita, que va haver d’ajornar-se l’any passat a causa de la pandèmia, tindrà lloc a partir de les 20.00 hores a la Sala Guillemó de l’Andorra Park Hotel. L’esdeveniment es durà a terme gràcies a la col·laboració del restaurant Fourteen, l’establiment que cedeix les instal·lacions de manera gratuïta, i el qual s’encarregarà del servei de càtering; i dels tres mitjans de comunicació de premsa escrita del país, entre els quals EL PERIÒDIC, que han promocionat la trobada en els seus diaris.

Tots els beneficis recaptats es destinaran íntegrament als tres projectes que l’entitat té en marxa actualment al Bhutan, on es treballa en la integració d’infants amb discapacitat; a l’Afganistan, on es dona ajuda a nenes i dones que pateixen violència de gènere, i a Bangladesh, indret on es treballa per pal·liar els efectes del canvi climàtic en els infants. 

Malgrat la proximitat de la cita, Mora va posar en relleu que qui vulgui encara pot apuntar-se, adreçant-se a la pàgina web morabanc.ad/entrades i escollir la versió d’entrada que vulgui. En aquest sentit, cal destacar que per assistir presencialment el preu és de 260 euros, però també s’ofereix la possibilitat de fer donacions des de la fila zero o bé qualsevol altra contribució genèrica de l’import desitjat.

Tant Mora com la vicepresidenta d’Unicef Andorra, Marianela Vila, van posar en relleu que no hi ha un límit màxim d’assistents fixat. Tot i això, «estem molt contents perquè la resposta de la gent està sent molt bona i estem complint amb les expectatives», van assenyalar. A banda de contribuir amb projectes internacionals, van comentar que l’ONG també duu a terme projectes a Andorra com és el cas de les campanyes de sensibilització, la tasca que es fa a les escoles o bé l’Observatori de la Infància. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT