PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Special Olympics jugarà contra l’Insecor de Cornellà

El partit s’englobarà dintre de la I Specials SuperCup

Per El Periòdic

L’equip de fubtol de l’Special Olympics Andorra.
L’equip de fubtol de l’Special Olympics Andorra. | Special Olympics

La primera edició de l’Specials SuperCup ja és una realitat. Aquest nou esdeveniment esportiu, organitzat per l’acadèmia d’esports i educació Wospac Andorra, veurà la llum amb un doble enfrontament amistós entre els equips de futbol d’Special Olympics d’Andorra i l’Insercor de la Unió Esportiva Cornellà. Les dates escollides han sigut els propers 8 i 15 de maig.


El Nou Municipal de Cornellà serà l’escenari del primer partit. Es portarà a terme el 8 de maig, a les 12.30 hores, i en format de futbol-7. La tornada serà al Pavelló Poliesportiu de l’escola Agora International School Andorra, homologat per la FIFA, en format de futbol sala, el 15 de maig a les 12.30 hores.


D’aquesta manera, l’equip tricolor que entrenen Montse Sánchez i Elisabeth Orellana es desplaçarà en autocar el diumenge 8 de maig al matí, gaudirà d’una jornada d’esport amb tot l’equip, dinarà tot l’equip plegat i tornarà cap a Andorra. La delegació estarà formada pels joves esportistes Àlex Cardoso, Àlex Francés, Ángel Mellado, Nihad El Attabi, Alberto Morales, Patrick Queirós, Erika Sarmento, Marc Ribeiro, Marc Vilarrubla, Marta Babot, Sergio Pascual, Marc Civit, Jordi Caetano i Anthony Jorge Antunes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT