PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAR comença a omplir el quadre de l’Andorra 7’s

L’esdeveniment tindrà lloc al juny amb 16 equips masculins i vuit femenins

Per David Sansaloni

L’equip femení a set de la FAR en finalitzar el torneig de l’any passat.
L’equip femení a set de la FAR en finalitzar el torneig de l’any passat. | @andorrarugby

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) comença a omplir el quadre dels equips que formaran part del torneig a set Andorra 7’s 2022. Un total de 16 equips masculins i vuit femenins es disputaran un campionat que ja va tenir la seva primera edició l’any passat i que seguirà lligat al Principat durant tres anys més (comptant aquest) gràcies al conveni amb l’European Series.


De moment, tres conjunts han estat confirmats per a la cita, i és que la federació compta amb una llista d’espera «molt llarga», segons va explicar el president de l’entitat, Jean Marc Flaux, «i anirem confirmant la totalitat dels participants una vegada es presenti la documentació i el pagament de la quota».


L’equip de Les Troubles 7 va ser el primer dels masculins en ser anunciat, i arribaran al Principat després d’assolir la segona plaça al Winter Sevens el passat mes de febrer. L’Espirit Sud Sevens repetirà participació, amb un equip femení i un masculí, amb l’objectiu de millorar el resultat de la passada edició, mentre que el Lionesse Rugby 7s va ser l’últim anunciat fins al moment, aportant un equip femení i també un de masculí des del Regne Unit. L’Andorra 7’s acollirà aproximadament 450 jugadors d’arreu del món en categoria sènior i tindrà lloc entre els dies 18 i 19 de juny.


«Per capacitat de les instal·lacions no podem acollir més equips. L’any passat, per exemple, vam tenir 13 hores seguides de rugbi, i comptem amb molts equips que volen participar, però que finalment s’han de quedar fora», va assenyalar Flaux. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT