PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els Isards sub-12 competiran en la 10a edició del torneig Sainte Dévote

La delegació tricolor marxa amb 12 jugadors cap a Mònaco per millorar l’actuació del 2019

Per David Sansaloni

Josep Badia i Philippe Berdaguer durant la presentació del torneig, ahir.
Josep Badia i Philippe Berdaguer durant la presentació del torneig, ahir. | EL PERIÒDIC

La base de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), més concretament els Isards sub-12, participaran en la 10a edició del Torneig de Rugbi Sainte Dévote, que tindrà lloc aquest dissabte a l’Estadi Louis-II de Mònaco, a partir de les 08.45 hores. La delegació tricolor comptarà amb un total de 12 jugadors (11 nens i una nena) i estarà encapçalada per quatre educadors de la federació: Jordi Bons, Baptiste Ducreux, David Rous i Josep Badia.


Després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia, el combinat tricolor ha estat convidat de nou per la Federació Monegasca de Rugbi i la Fundació Princesa Charlene de Mònaco per formar part d’un dels tornejos internacionals més prestigiosos de la categoria. L’esdeveniment comptarà amb 16 equips participants de 14 països: Andorra, Bèlgica, Emirats Àrabs Units, Equador, Espanya, França, Geòrgia, Maurici, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Marroc, Mònaco i Suïssa.


«Els nens estan molt il·lusionats, és una experiència increïble per a ells i volem millorar l’edició del 2019», va declarar l’entrenador, Josep Badia, mentre afegia que «no tots els joves tenen la possibilitat de competir en un estadi tan imponent com el de Mònaco, i això els beneficiarà moltíssim de cara al futur». Des de la federació es vol mostrar la feina feta amb la base i l’evolució favorable en els últims anys. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT