PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La visita de Piqué engresca el vestidor de l’FC Andorra

Els jugadors confien en refer-se de l’última derrota contra el Betis i aconseguir guanyar contra l’Albacete

Per El Periòdic

Eder Sarabia i Gerard Piqué, en una imatge d’arxiu.
Eder Sarabia i Gerard Piqué, en una imatge d’arxiu. | Mundo Deportivo

Gerard Piqué va protagonitzar una visita sorpresa al Principat per reunir-se amb el vestidor tricolor, a més de amb la cònsol major d’Encamp, Laura Mas. Segons es va informar des de les parts implicades en aquesta reunió, la trobada va gaudir d’un caràcter informal, però amb el context del projecte del Prada de Moles damunt la taula.


D’altra banda, el central del Barça va aprofitar per dirigir unes paraules als jugadors, així com al cos tècnic de l’FC Andorra, felicitant-los per haver aconseguit una plaça al play-off d’ascens a la Segona Divisió, així com per desitjar-los sort de cara al pròxim duel de lliga, que serà de vital importància, contra l’Albacete, que ara mateix és colíder empatat a punts.


Per a aquest duel, 295 entrades han anat a parar a mans de l’entitat manxega, que les va esgotar en qüestió de minuts, fet que recalca el gran ambient de futbol que es podrà viure aquest diumenge, a partir de les 17.00 hores, a l’Estadi Nacional.


L’última derrota en lliga davant el cuer de la competició, el Betis B, va deixar tocat al vestidor, però va significar un cop de realitat per als tricolor, als que els queda un calendari complicat, ja que després de rebre l’Albacete hauran de sortir cap al Collao per enfrontar-se a un dels desplaçaments més durs, contra l’Alcoià, per acabar el campionat amb l’UCAM Múrcia i l’RB Linense. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT