PUBLICITAT

Jordan pren contacte amb la pista als Mundials d'estil lliure

  • El temps no acompanya i l'andorrà només ha pogut provar salts petits
EL PERIÒDIC
DEER VALLEY

De moment les condicions meteorològiques no estan acompanyant als Campionats del Món de freestyle que comencen avui a Deer Valley (els Estats Units), on Andorra, per primera vegada en aquesta disciplina, té un representant: Scotty Jordan.

Segons va explicar el tècnic de la FAE Guy Díaz el primer dia dels entrenaments oficials, dimarts, la jornada va estar marcada pel fort vent i una nevada que van dificultar la pràctica en l'slope style. Jordan va poder realitzar alguns salts grans i fer figures, però era perillós a causa del mal temps. «Les sensacions, no obstant, van ser més bones tant als salts com al jibbing», va assenyalar el seleccionador.

L'experiència durant la jornada d'ahir va ser encara pitjors en la sèrie de qualificacions del slope style i en l'entrenament vespertí de half-pipe. El mal temps va seguir amb una fortes ventades, neu molt lenta i fred. Jordan va poder realitzar salts grans però no va poder entrenar les figures més difícils per tant no té gaires referències per al dia d'avui, al qual hi ha la competició de slope style.

L'andorrà sortirà en la 19a posició de 46 participants i és el segon més jove –hi han quatre més del mateix any– per darrera d'un suís i l'equip favorit és Estats Units amb el campions dels XGames Sammy Carlson i Alex Schloppy.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT