PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marta Dallerès actuarà a les Fontetes amb un nou repertori

El concert serà el 14 de maig i les entrades ja es poden comprar

Per El Periòdic

Marta Dallerès, en una actuació.
Marta Dallerès, en una actuació. | Comú de la Massana

La cantant andorrana Marta Dallerès portarà el dissabte 14 de maig el seu pop-rock, sempre combinat amb altres estils, al teatre de les Fontetes de la Massana. «Estic treballant per oferir un espectacle emocional i intens. Tinc moltes ganes de pujar a l’escenari de les Fontetes», va assegurar la intèrpret, que vol mantenir el factor sorpresa i per això no ha revelat detalls del seu nou repertori, que es podrà escoltar per primera vegada a la Massana.

Dallerès es va donar a conèixer l’any 2003, quan va superar el càsting i va quedar classificada per representar Andorra al festival d’Eurovisió del 2004. Tot i no guanyar, li va servir com a plataforma per continuar formant-se i iniciar la seva carrera musical. Durant aquests anys ha fet diverses actuacions al país, amb la col·laboració de músics professionals, i també ha participat en esdeveniments privats.

Pel seu concert a les Fontetes, Dallerès comptarà amb la col·laboració de Xavi Requena a la bateria, Déborah López Vila al teclat, Ivan Castells –Ivo– a la guitarra, i Jenny Dobarro al baix. Pel que fa al suport tècnic, anirà a càrrec de Server-Sonos.

Les entrades ja estan a la venda, i es poden comprar a través de la web 4tickets.es/lamassana. Paral·lelament, des de la corporació massanenca van indicar que el 14 de maig serà una jornada amb doble actuació a la Massana, ja que també s’ha programat un concert d’orgue en el marc del XXIII Festival Internacional d’Orgue del Principat d’Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT