PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

González i Miquel fan primera i segona a Londres

El conjunt júnior de la FAG aconsegueix la victòria en l’exercici de corda i la segona posició en pilota

Per El Periòdic

L’equip sènior de la FAG, al campionat de Londres.
L’equip sènior de la FAG, al campionat de Londres. | FAG

Les integrants del conjunt junior, juntament amb les dues sèniors de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG), amb la jutge internacional Fiona Pallarés i les dues entrenadores de la selecció, Alejandra López i Clàudia López encapçalant la delegació, van participar a Londres en la London Spring Club de gimnàstica rítmica.


Les sèniors Maria González i Berta Miquel van tornar amb una primera i segona posició individual respectivament, dominant la competició i demostrant un bon nivell d’execució en cadascun dels exercicis. D’altra banda, els resultats del conjunt junior, format per Elsa Kampfraat, Alexia Foix, Lia Puigdemasa, Àstrid Rieger, Carmela Tonino i Noa Lepoix, no es va quedar enrere. Les joves de la FAG van aconseguir la primera posició en l’exercici de corda i van ser segones en pilota.


«En general les actuacions han estat bones, tot i que ens hem trobat amb unes instal·lacions poc adequades, ja que el poliesportiu tenia una alçada poc recomanable per a la gimnàstica rítmica», va declarar l’entrenadora en cap, Clàudia López. Tanmateix, la dirigent va fer incís en què «ha sigut un trofeu on anàvem a rodar per tal d’agafar sensacions de cara als objectius importants, que són l’Europeu 2022 per a les dues sènior i l’Europeu 2023 pel conjunt».

 

El cos tècnic va quedar «satisfet» amb l’actuació tricolor, i ja es prepara la pròxima cita nacional, que serà la tercera fase de la Copa d’Andorra, mentre que internacionalment s’afrontarà el World Challenge Cup de Pamplona, del 18 a 22 de maig. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT