PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els dos equips andorrans marxen cap a la Titan Desert

El The White Angel by Santiveri tindrà 21 corredors i el Quality Team nou

Per David Sansaloni

Els dos equips andorrans que participaran en la Titan Desert.
Els dos equips andorrans que participaran en la Titan Desert. | EL PERIÒDIC

Els dos equips andorrans que participaran a la Titan Desert compten les hores per marxar cap al Marroc per formar part d’una de les competicions de ciclisme de muntanya més reconegudes. L’esdeveniment tindrà lloc del 8 al 13 de maig i comptarà amb la presència de 10 competidors del país, entre andorrans i residents. Eduard Balart, Francisco Fuentes, Antoni Ramírez, Joaquim Tomàs, Ramón Aranda, Damià Obach, Xavier Bossa i Dani Caetano seran els representants d’Andorra a la cita, acompanyats de les residents Marta Ballús i Liliana Da Silva.


Llevat de Bossa, que correrà la competició pel seu compte, i Ballús, que formarà part de l’equip KH7, la resta d’integrants quedaran dividits entre l’equip The White Angel by Santiveri (amb un total de 21 corredors) i el Quality Team (amb nou participants). Pel que fa al The White Angel, el conjunt comptarà amb diversos equips que disputaran les categories pertinents, com pot ser elit masculí o la mixta. El Team Manager i també competidor, August Pascual, va deixar clars els objectius del seu equip, afirmant que «amb l’equip elit masculí busquem guanyar alguna etapa i, fins i tot, perquè no, la primera posició a la general».


Cal recalcar que el The White Angel comptarà, a banda dels integrants del Principat, amb corredors d’elit internacional, «per la qual cosa els objectius entre aquests i la resta seran diferents, ja que per als mortals com nosaltres acabar la cursa ja serà suficient», va dir Pascual.


D’altra banda, el Quality Team estarà encapçalat pel veterà Ramón Aranda, que ja coneix de sobra la prova i va explicar que «en aquesta edició tornem al circuit clàssic després d’uns anys tocats per la pandèmia». El recorregut comptarà «amb etapes més planeres i més senzilles, però que es complicaran amb la dificultat afegida de la navegació». 


A títol personal, Aranda està «molt motivat, content, il·lusionat, i després de més de 10.000 quilòmetres a la prova vull seguir sumant fins que el cos em digui prou». Ambdós conjunts marxaran el dia 7, a les 05.00 hores, per tornar el pròxim dia 14 del mateix mes. H

 

Les decles

 

August Pascual - Team Manager i competidor del The White Angel

«Amb l’equip elit masculí busquem guanyar alguna etapa i, fins i tot, perquè no, la primera posició a la general»

 

Ramón Aranda - Representant del Quality Team

«Estic motivat, content, il·lusionat, i després de més de 10.000 quilòmetres a la prova vull seguir sumant»

PUBLICITAT
PUBLICITAT