Jornada rodona amb triomf dels tres Enfaf

• El sènior goleja a Soses (1-3), el cadet supera el segon classificat (5-2) i l'infantil venç a Sabadell (3-6)
ESCALDES -ENGORDANY

Una acció del partit Enfaf cadet-Vic, el dissabte passat a Escaldes Foto: FAF

El cap de setmana passat va ser rodó per als tres equips de l'Enfaf, que van saldar amb victòria els seus compromisos en el Campionat de Catalunya femení.

L'equip sènior continua a la recerca de la primera posició i va complir els pronòstics al camp del Soses, on es va imposar per 1-3. Va ser un partit molt travat tot i que l'equip de davant era el cuer, sobretot en la primera part, a la qual es va arribar al descans en empat, amb un gol per cada bàndol. L'Enfaf es va avançar al minut 14 amb un gran gol de Jenny, però en la següent acció les locals van neutralitzar el 0-1. Ja en la segona part la pressió tricolor va acabar asfixiant un Soses que es va tancar més per defensar l'empat; Frida va encertar amb l'1-2 al minut 52 i a l'últim minut, el 80, Núria Fité va sentenciar. Diumenge, de nou partit a domicili contra la Bordeta de Lleida.

El cadet, amb una espectacular primera part, va assegurar-se els tres punts contra el segon classificat, el Vic, en guanyar 5-2, tots els gols tricolors abans del descans. Ja al primer minut Daniela va obrir la llauna i Cathy Ferraz, Daniela amb dos gols més i Marina Fernández van fer pujar el 5-0. L'inevitable relaxament en la segona part va fer que les visitants maquillessin el resultat. La pròxima jornada, dissabte a Escaldes davant el Manlleu (15.30 hores).

Per últim l'infantil va guanyar 3-6 amb gols de Maria Ruzafa, Sònia Carranca (2) i Maria Sebastià (3). Aquest cap de setmana, descans.