PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’A vol que les torres cedeixin places d’aparcament

L’objectiu és no haver de recórrer a una forta inversió comunal

Per El Periòdic

El comitè parroquial d’Escaldes-Engordany.
El comitè parroquial d’Escaldes-Engordany. | Liberals d\'Andorra

El comitè liberal d’Escaldes-Engordany continua buscant alternatives per a solucionar la problemàtica de la manca d’aparcaments al centre de la parròquia, que s’ha vist agreujada per les construccions de les torres al Clot d’Emprivat.

Recentment, des de l’agrupació liberal escaldenca es va llançar la proposta de construir un aparcament soterrat a l’avinguda de les Nacions Unides, paral·lel a l’actual pàrquing d’Empark que està situat a l’avinguda Consell de la Terra. Des del comitè escaldenc es continua defensant la viabilitat tècnica de la construcció d’aquest equipament. Tot i això, s’han continuat buscant noves fórmules per disposar de més places d’aparcament al centre de la parròquia.

La nova proposta del comitè liberal escaldenc passa perquè la cessió econòmica que han de fer al comú les noves construccions sigui amb places d’aparcament. D’aquesta manera, s’aconsegueix pal·liar la manca de pàrquing al Clot d’Emprivat sense haver de recórrer a una elevada inversió comunal per construir més places. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT