PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres equips busquen el lideratge

Inter Club Escaldes, UE Santa Coloma i UE Sant Julià poden tancar la jornada 3 del play-off pel títol com a líders

Per El Periòdic

Pau Bosch, de l'Inter, refusa la pilota pressionat per Maldonado, en un partit d'aquest curs al Centre d'Entrenament de la FAF.
Pau Bosch, de l'Inter, refusa la pilota pressionat per Maldonado, en un partit d'aquest curs al Centre d'Entrenament de la FAF. | Xavi Miró / FAF

Fins a 3 equips aspiren aquest diumenge a situar-se líders a la Lliga Multisegur Assegurances, en una situació molt poc habitual a aquestes dates de la temporada. Som a la jornada 3 del play-off pel títol i Inter d'Escaldes, UE Santa Coloma i UE Sant Julià poden acabar la jornada al capdavant de la taula en funció dels resultats. De fet, lauredians i escaldencs es medeixen entre ells.

 

PLAY OFF PER LA PERMANÈNCIA

 

 

FC ORDINO – CE CARROI (11h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

A la meitat inferior de la Lliga Multisegur Assegurances, el FC Ordino té una oportunitat d’or per ampliar el seu marge a la zona de salvació. I és que els ordinencs jugaran davant el Carroi, equip que ja sap que la temporada vinent jugarà a la Lliga Unida. Els de Carlos Sànchez buscaran una victòria per posar pressió sobre el seu més immediat perseguidor, l’Engordany.

 

UE ENGORDANY – FC SANTA COLOMA (13.30h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

De la seva banda, l’Engordany també jugarà contra un rival que no es juga res en el que queda de temporada. Es tracta del FC Santa Coloma, que ja sap que passi el que passi, quedarà cinquè. L’Engordany ja coneixerà el resultat de l’Ordino, que actualment marca la salvació. Així que els escaldencs, segons com, podrien fins i tot superar els ordinencs aquesta setmana. Per aconseguirho, necessiten guanyar el Santa Coloma i que l’Ordino perdi davant el Carroi.

 

PLAY OFF PEL TÍTOL

 

 

INTER CLUB ESCALDES – UE SANT JULIÀ (16h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3fm)

 

Duel directe pel lideratge per donar el tret de sortida al play-off pel títol. Inter Club Escaldes i UE Sant Julià poden tancar el diumenge en primera posició. Si guanyen els escaldencs, passi el que passi en l’altre partit, conservaran el lideratge. Si la victòria és pels lauredians, hauran d’esperar que l’altre resultat acompanyi. Això si, assolirien plaça europea, superant precisament el seu rival d’aquesta setmana.

 

Pau Bosch, de l'Inter, refusa la pilota pressionat per Maldonado, en un partit d'aquest curs al Centre d'Entrenament de la FAF. - Xavi Miró / FAF

 

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – UE SANTA COLOMA (18h30 – Twitch Fedandfut)

 

L’últim duel del cap de setmana serà el que enfrontarà l’Atlètic Club Escaldes i la UE Santa Coloma. Els escaldencs tanquen hores d’ara la meitat alta de la classificació, mentre que els colomencs son segons. Només hi ha 3 punts entre tots dos, així que es tracta d’un duel directe. Una victòria escaldenca donaria a l’equip la possibilitat d’atrapar el seu rival i mantenir les opcions intacte de lluitar per Europa. Si guanyen els colomencs, segons el resultat de l’altre partit, podria assolir el lideratge en solitari.

 

Bolívar, de l'Atlètic d'Escaldes, condueix la pilota perseguit per Marc Rebés, de la UE Santa Coloma, en partit de la jornada 18 - Xavi Miró / FAF

PUBLICITAT
PUBLICITAT