PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra visita el camp del cuer «amb les antenes posades»

El Betis B, ja descendit, serà l’últim rival dels tricolor abans de disputar el duel clau contra l’Albacete

Per David Sansaloni

Martín i Morer, en una jugada de l’últim entrenament de l’FC Andorra abans de marxar cap a Andalusia.
Martín i Morer, en una jugada de l’últim entrenament de l’FC Andorra abans de marxar cap a Andalusia. | @FCANDORRA

L’FC Andorra no vol sorpreses. Així ho va deixar clar l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, abans que l’equip marxés ahir cap a Sevilla per enfrontar-se avui amb el Betis B, a partir de les 19.00 hores a la Ciutat Esportiva Luís del Sol. «Hem d’anar amb les antenes posades perquè és veritat que el Betis està descendit, que ha tret pocs punts aquest any, però, sense cap dubte, compta amb futbolistes d’un gran nivell i que, en conjunt, sempre té els seus bons moments en cada partit, on es mostra superior al seu rival».


Sarabia va enviar un missatge clar al vestidor, i és que «el Betis és un equip amb una gran idea futbolística, que arrisca, que et compromet i haurem d’estar molt atents». Tot i ser el cuer d’aquest grup 2 de la Primera RFEF Footters, els andalusos han posat en més d’un compromís a equips punters de la lliga, i a això se suma el fet que l’FC Andorra, sempre que ha viatjat cap a Andalusia, mai ha tingut trobades fàcils.


Els del Principat volen agafar com a referència el partit d’anada a l’Estadi Nacional, en el qual van vèncer per 2-0. «L’anada va significar un punt d’inflexió pel que fa a la nostra comoditat i confiança en atac», va declarar Sarabia, mentre afegia que «vam fer molt bon partit, sent superiors, i espero un partit com aquell dia, amb alternatives, intentant imposar-nos i provocant que passin les coses que nosaltres volem».


Per al tècnic basc «encara queda molt per a jugar contra l’Albacete», però la realitat és que resta només una setmana pel duel més important de la temporada, on es podrà veure si els tricolor augmenten l’avantatge amb els manxecs, si es queda tot igual o si, per contra, perden la primera posició a la taula. L’Albacete no ho tindrà gens fàcil aquesta setmana, i és que es veu les cares amb l’Alcoià, a fora, demà a partir de les 12.00 hores.


Pel que fa a la llista de convocats, el cos tècnic no podrà comptar amb Diego González, al qual encara li queden dues o tres setmanes per recuperar-se completament, ni amb Marc Aguado ni Iván Gil, ambdós amb molèsties «que no semblen la gran cosa, però que els impedirà formar part del grup aquesta setmana, encara que esperem que estiguin per la que ve», segons va explicar Sarabia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT