PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Jorma Urban Trail incorpora una prova de cronoescalada de ciclisme

Un euro de cada inscripció es destinarà a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra

Per El Periòdic

Els representants de les diferents entitats organitzadores de la cursa.
Els representants de les diferents entitats organitzadores de la cursa. | Comú d\'Escaldes-Engordany

La cinquena edició de la Jorma Urban Trail d’Escaldes-Engordany, que tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de maig, afegirà aquest any una prova de cronoescalada de ciclisme que comptarà amb un recorregut de vuit quilòmetres i 600 metres de desnivell, i serà puntuable per al Campionat d’Andorra de contrarellotge.

Tanmateix, la prova mantindrà el seu vessant solidari i donarà un euro de cada inscripció a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) per promoure la divulgació i coneixement de les patologies de baixa prevalença que afecten un nombre reduït de la població. El conseller d’Esports i TIC del Comú d’Escaldes-Engordany, Josep Batalla, va destacar que «cada any veiem que venen molts ciclistes al país i, a més, cada cop hi ha més aficionats a aquest esport». És per això que el conseller es va mostrar convençut que aquesta «era una prova que feia falta a Andorra».


Els representants de la corporació van anunciar que enguany es recuperen també els premis en efectiu, amb 300 euros pel guanyador, 200 pel segon i 100 pel tercer classificat, i van posar de manifest que gràcies a l’organització de la cursa no es tallarà el trànsit en cap moment. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del comú (www.e-e.ad), o bé presencialment a la botiga Jorma Trail d’Andorra la Vella. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT