PUBLICITAT

Dolsa, disposat a pactar amb tots menys amb el PS

  • L'excònsol d'Ordino veu els socialdemòcrates com a perdedors dels comicis
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'excònsol d'Ordino i excandidat d'ApC a la parròquia, Enric Dolsa Foto: EL PERIÒDIC

L'excònsol d'Ordino, Enric Dolsa, va descartar qualsevol tipus de pacte amb els socialdemòcrates. Ho va fer en una entrevista al programa Vox populi de RNA, quan explicava el punt en què es troba la formació del partit Convergents d'Ordino, obert a tothom que vulgui treballar per la parròquia. Dolsa va matisar que no és perquè ell no vulgui sinó per les paraules del primer secretari del PS, Ferran Goya, que va dir que «en aquest país es pot pactar amb tothom excepte on hi hagués Enric Dolsa». Sobre la possibilitat d'encapçalar el projecte de cara a les properes comunals, Dolsa va manifestar que té dubtes.

Dolsa es va mostrat obert a parlar amb totes les forces polítiques perquè considera que cal assolir un consens pel bé del país, excepte amb el PS. En aquest sentit, Dolsa no descarta donar suport a la coalició liberal-reformista que s'està formant de cara a les eleccions anticipades, tot i que és reticent a poder entendre's amb el líder d'Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen.

Quant a la possibilitat de participar a les eleccions generals, Dolsa creu que s'han de buscar pactes «amb qui els vol fer» perquè anar sols és «dividir l'electorat». A més, va deixar clar que, amb un 99,99%, «hauria de passar alguna cosa molt greu o s'hauria d'aparèixer el dimoni perquè jo anés a les eleccions generals». L'excònsol es va mostrar convençut que si es presenta una coalició «ben feta», el PS perdrà les eleccions perquè li passarà factura el desgast del Govern. Un desgast que, segons Dolsa, no hagués afectat als socialdemòcrates si haguessin convocat les eleccions al juny passat. De fet, l'excònsol d'Ordino va dir que si les eleccions s'haguessin fet llavors, els socialdemòcrates haguessin aconseguit la majoria absoluta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT