PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Aula d'Estiu 2022 de l'UdA inclou sis propostes

El programa tindrà lloc entre el 10 de juny i el 5 de juliol

Per El Periòdic

Imatge d'una de les sessions del programa de l'any passat.
Imatge d'una de les sessions del programa de l'any passat. | Universitat d\'Andorra

 

La Universitat d'Andorra (UdA) ha organitzat una nova edició de l'Aula d'Estiu, el programa de cursos d'estiu, que enguany comptarà amb sis propostes. La iniciativa té com a objectiu oferir formacions de curta durada que siguin d'interès per a l'equip humà de la universitat i els estudiants universitaris, però també per als professionals del país i el públic en general.

L'Aula d'Estiu, que enguany arriba a la sisena edició, tindrà lloc entre el 10 de juny i el 5 de juliol i compta amb sis seminaris de temàtiques relacionades amb l'educació, la llengua, la cultura i les noves tecnologies. Tenen una durada d'entre dues i vuit hores i tindran lloc de manera presencial a la Universitat d'Andorra, a excepció de dos programes que es faran al Museu Carmen Thyssen Andorra i a Naturland.

La primera proposta, Llengua i cultura indonèsies, tindrà lloc el 10 de juny, i la seguirà el curs d'Eines pràctiques per a la gestió emocional dels adolescents, que s'ha organitzat per al 14 de juny amb una primera part a l'UdA i una segona part pràctica a Naturland. Seguidament, el 15 de juny se celebrarà el curs Dificultats d'aprenentatge: com podem intervenir com a docents a l'aula?, i posteriorment, el 17 de juny, s'oferirà el seminari Descobrim la cultura xinesa. Les dues darreres propostes són L'accessibilitat de l'art al Museu Carmen Thyssen Andorra, que tindrà lloc el 22 de juny a les instal·lacions del museu, i Metavers: respostes al nou paradigma social, econòmic, laboral i educatiu, que s'impartirà els dies 4 i 5 de juliol.

El nombre màxim d'estudiants per grup és reduït per tal de garantir una atenció personalitzada, i totes les persones que assisteixin al 80% de les sessions rebran un certificat d'assistència. L'assistència també està acreditada per la Universitat d'Andorra amb crèdits europeus de lliure elecció, en proporció amb la durada de cada formació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT