PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Karate Xavi Andorra prepara una doble sortida

Un total de tres competidors viatjaran a Madrid i 10 ho faran a Cantàbria

Per El Periòdic

Els competidors del Karate Xavi Andorra.
Els competidors del Karate Xavi Andorra. | Karate Xavi Andorra

El Karate Xavi Andorra es prepara per una doble sortida competitiva, i és que el club del Principat participarà en dues competicions ben diferents, les dues a territori espanyol. 


Aquest cap de setmana, dies 29 i 30, una delegació marxarà cap a Madrid per participar en el Campionat de Madrid de Clubs, representant al Club Ivan Leal d’Arganda del Rei, per aspirar a classificar-se per la disputa del Campionat d’Espanya de Clubs que tindrà lloc a Càceres el mes vinent de juny. Aquesta competició amb una organització per equips, i els competidors que aniran a la capital espanyola per enfrontar-se als diferents combinats són Michelle Villalonga, que competirà en la categoria juvenil femení; Sandra Herver, que ho farà en la categoria sènior femení; i Sergi Herver, que prendrà lloc en la categoria sènior masculí.


D’altra banda, en els mateixos dies es disputa a Soto La Marina (Cantàbria) la segona edició del Campionat Costa Quebrada de Karate, competició organitzada per la Federació Càntabra de Karate. El campionat es realitzarà en les jornades de dissabte dia 30 d’abril a la tarda, on prendrà part la delegació andorrana, i diumenge dia 1 de maig al matí.


Per fer front a aquesta cita, el Karate Xavi Andorra comptarà amb 10 participants: Jan Mellado en kata aleví i kumite aleví -28 Kg (8-9 anys); Alex Mellado en kata aleví i kumite aleví -34 Kg (8-9 anys); Paulo Domingues en kata juvenil i kumite juvenil -36 Kg (12-13 anys); Aina Padilla en kata juvenil i kumite juvenil -37 Kg (12-13 anys); Kevin Mellado en kumite cadet -52 Kg (14-15 anys); David De Luca en kumite cadet -63 Kg (14-15 anys); Ian Marcos en kumite cadet -63 Kg (14-15 anys); Paula Gonzalez en kumite cadet -47 Kg (14-15 anys); Lola Vega en kumite cadet -54 Kg (14-15 anys); i Jordi Zanón en kumite cadet -57 kg (14-15 anys).


Les dues expedicions sortiran el dia 29 al matí i les comandaran Xavier Herver, que anirà a Cantàbria, i Sandra Herver, que anirà a Madrid. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT