Betrian es classifica per a la Final A del Regional Individual

Els seus 43,650 punts li han permès accedir a la final on competiran les millors gimnastes

Ona Betrian, durant un exercici realitzat a l’Interdepartamental, a França.
Ona Betrian, durant un exercici realitzat a l’Interdepartamental, a França. | #ByMarine

La gimnasta del Club Artística Serradells Ona Betrian disputarà la Final A del Campionat Regional Individual de França a Colomiers, el cap de setmana del 21 i 22 de maig. Betrian va aconseguir la vuitena plaça en l’Interdepartamental, i els seus 43,650 punts li han permès accedir a la final on competiran les gimnastes amb millors puntuacions.

Tal com va comunicar ahir la Federació Francesa de Gimnàstica, l’andorrana serà l’única gimnasta del club que disputarà la Final A, mentre que la resta d’integrants de l’Artística Serradells disputaran la Final B el cap de setmana de l’11 i 12 de juny a Castelnaudary.

Des del club de la capital es va fer una valoració «molt positiva» dels resultats, i es va assegurar que l’objectiu d’aquest mes abans que Betrian disputi la final és «acabar de polir els exercicis i intentar augmentar una mica la dificultat amb nous elements per tal de poder ser més competitives». Aquesta finalitat, segons es va explicar des de l’entitat, es compartirà amb la resta de gimnastes del club de cara a la Final B.

L’actuació de Betrian en la darrera cita ja va donar un presagi que pogués disputar aquesta final juntament amb les millors gimnastes de la competició, i és que la jove esportista es va quedar a només tres punts de la tercera classificada, a fregar del podi. Amb aquests resultats, el Club Artística Serradells segueix demostrant la bona feina realitzada al llarg dels anys amb gimnastes d’allò més joves, que continuen progressant i registrant uns grans resultats.