PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marató de lectura per cloure Sant Jordi a Encamp i el Pas

Infants i joves llegeixen de forma conjunta llegendes tradicionals d’Andorra

Per El Periòdic

Un moment de la marató de lectura celebrada ahir a Encamp.
Un moment de la marató de lectura celebrada ahir a Encamp. | Comú d\'Encamp

Les activitats de Sant Jordi d’Encamp i del Pas de la Casa van finalitzar ahir amb la 3a edició de la marató de lectura. L’activitat va tenir lloc a la Biblioteca d’Encamp i va comptar amb la declamació de l’obra Les llegendes d’Andorra.

Una cinquantena d’alumnes de sisè de primària de l’escola andorrana i joves de l’Àrea de Jovent van llegir de forma conjunta les diferents llegendes que es recopilen en les edicions de 1966 (de Ricard Fiter) i de 2010 (d’Àlvar Valls i Roser Carol). A més, la lectura es va acompanyar de la projecció de les il·lustracions que va fer Sergi Mas per a la primera edició del llibre.
Després de la lectura, es va atorgar un diploma commemoratiu als joves per agrair-los la seva participació i encoratjar-los a continuar llegint.

A més durant el cap de setmana Encamp i el Pas de la Casa han acollit diferents activitats per celebrar la festivitat, com un contacontes infantil o un dinar per a la gent gran. També es van repartir roses i llibres de segona mà als usuaris de les dues biblioteques comunals. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT