PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC cau eliminat del play-off en perdre a França

Els de Xepi Garcia cedeixen amb el Sigean per 25-3

Per El Periòdic

Una imatge del VPC abans del partit contra el Sigean.
Una imatge del VPC abans del partit contra el Sigean. | RTVA

L’FC El VPC va posar punt final a la temporada en perdre al play-off d’ascens a Federal 3 contra el Sigean per 25-3 a França. Els tricolor no van tenir cap opció als vuitens de final, que es van disputar a partit únic, i posen així punt final a la temporada. No obstant això, l’esport oval no s’aturarà, ja que els integrants tricolor es preparen per fer front als diferents partits referents a les competicions de rugbi set internacional.


Pel que fa a la trobada, el VPC ja va arribar en quadre, a causa de les nombroses lesions que arrossegaven, i a les quals es van sumar les provocades arran de les trobades internacionals, més específicament la darrera a Sèrbia. Tot i això, els andorrans van demostrar caràcter i van intentar suplir aquestes baixes canviant en certa manera el sistema de joc i intentant aprofitar els punts febles dels rivals.


Malauradament, el Sigean, que ja va quedar segon en el seu respectiu grup, no va deixar d’apretar els tricolor, i va fer gala del seu joc físic i contundent. La temporada dels del Principat ha estat marcada per una gran remuntada, des que Xepi Garcia es va fer càrrec de l’equip ara fa algunes setmanes, i no abandona el somni de l’ascens, ja que la posada en marxa d’una nova categoria a França podria suposar l’entrada del VPC a una divisió superior.


Ara, el rugbi andorrà, tant masculí com femení, ja se centra en el pròxim europeu que es portarà a terme durant el mes de juny, a Sèrbia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT