PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Sabadell posa a prova «l’aprenentatge» de l’FC Andorra

Els tricolor afronten un duel directe per consolidar-se a la primera posició de la taula

Per David Sansaloni

Hevel, Martínez i Bover celebren un gol en l’últim partit disputat a l’Estadi Nacional.
Hevel, Martínez i Bover celebren un gol en l’últim partit disputat a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra es troba davant d’un dels duels claus d’aquesta temporada. Més enllà del cara a cara que es mantindrà amb l’Albacete d’aquí a algunes setmanes, els tricolor hauran de superar un primer escull, com és el Sabadell de Pedro Munitis (demà, a partir de les 17.00 hores a l’Estadi Nacional). Des de l’arribada de Munitis a la banqueta, els catalans «van començar a mostrar una identitat, però és veritat que amb temps i resultats han anat consolidant aquesta idea, millorant-la, i d’aquí aquesta millora a la classificació», va explicar Sarabia, mentre afegia que «el Sabadell està fent les coses molt bé, és un equip que des de l’inici s’ha postulat per encapçalar aquesta lliga».


Els andorrans arriben en un moment dolç, però els seus rivals aquest cap de setmana no s’allunyen massa d’aquesta situació, i és que aquests no han perdut fora del seu estadi en tota la segona volta, i acumulen quatre partits consecutius invictes. Davant d’aquest context, i tenint en compte els pocs partits que queden al calendari, l’aspecte mental serà «de vital importància, però ens agraden els reptes, ens sentim preparats, estem junts i afrontem aquesta trobada amb moltes ganes», va assenyalar Sarabia.


Altres de les claus que va posar el tècnic basc sobre la taula per continuar pel bon camí surt del darrer enfrontament de lliga, davant l’Atlético Sanlunqueño. «Sabem que hi hauran dificultats, que els rivals ens superaran per moments, però hem de saber sobreposar-nos, tal com vam fer a la segona meitat la setmana passada». L’actuació d’Iván Gil, amb dos gols a les acaballes, i sortint des de la banqueta, va ser un punt diferencial, «i demostra la gran feina que hem fet amb aquesta plantilla, en la qual un jugador que feia dos partits que no jugava va sortir amb aquesta mentalitat i ganes al terreny de joc».

 

Afectacions del cas Piqué

 

Arran dels darrers àudios de Gerard Piqué, que van afectar directament l’FC Andorra, Sarabia també va explicar el seu punt de vista, afirmant que «no som, ni de lluny, l’equip més beneficiat de la categoria. És més, diria que som dels més perjudicats». El tècnic també va ser clar a l’hora de declarar que «ara que ha sortit tot aquest tema amb Gerard [Piqué] se’ns ha posat en el focus, però seria una falta de respecte cap a nosaltres el fet d’enfocar-ho tot cap aquí i treure-li valor a tot allò que estem fent». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT