PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jover es reuneix amb altres ministres de Finances a l’FMI

Els polítics parlen sobre la situació econòmica, l’energia i la guerra

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de la seu de l'FMI.
Imatge d'arxiu de la seu de l'FMI. | FMI

el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, i el secretari d’Estat d’AfersFinancers Internacionals, Marc Ballestà, van mantenir ahir diverses reunions bilaterals amb alts representants dels països que formen part del Fons Monetari Internacional (FMI) que estan participant a les Reunions de Primavera, que l’organisme celebra entre el 18 i el 24 d’abril a Washington. Així doncs, en el marc d’aquestes jornades de l’FMI, Jover va mantenir una reunió amb la vicepresidenta del govern d’Espanya i ministra d’Economia i Transformació Digital, Nadia Calviño, amb el ministre de Finances de Suïssa, Ueli Maurer i el ministre de Desenvolupament Econòmic de Montenegro, Jakov Milatovic. En aquestes reunions, Jover i els seus homòlegs van poder repassar les relacions bilaterals i la situació macroeconòmica mundial, marcada per l’energia i el conflicte a Ucraïna.

A més, Jover es va reunir amb el ministre de Finances de Croàcia, Zdravko Maric, amb qui van parlar de la possibilitat d’establir un conveni per evitar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i el patrimoni i per prevenir l’evasió fiscal (CDI). 

En la seva agenda de trobades a Washington, Jover s’ha trobat amb autoritats de bancs centrals, com ara el governador del Banc Central de Bèlgica, Guillaume Pierre Wunsch, així com amb el governador adjunt del Banc Central dels Països Baixos, Olaf Sleijpen. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT