PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna el futbol, tornen els play-offs

La competició ja no s’aturarà fins a conèixer el campió d’aquesta temporada 2021-2022

Per El Periòdic

El davanter de la UE Santa Coloma Gavim tira un penal en el partit contra l'Inter de la jornada 17.
El davanter de la UE Santa Coloma Gavim tira un penal en el partit contra l'Inter de la jornada 17. | Xavi Miró / FAF

La Lliga Multisegur es reprèn desprès d'un cap de setmana d'aturada. Ho fa en el clímax de la competició, en la segona jornada dels play-off. La lluita pel títol segueix sent el gran atractiu, com també les places que definiran el descens directe i la promoció. La Lliga ja no s'atura fins que es determini el campió, a finals de maig. Tots els partits s'emetran en streaming al canal de Twitch de la Federació Andorrana de Futbol.

 

PLAY-OFF PEL TÍTOL

 

 

UE SANTA COLOMA – INTER CLUB ESCALDES (16.00h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3 fm)

 

La Lliga Multisegur Assegurances torna amb un plat fort en la segona jornada del play-off pel títol. El líder entra en escena davant la UE Santa Coloma. Ara mateix, només 4 punts separen tots dos equips. Els escaldencs veuen amenaçat el seu lideratge en solitari, i per això, necessiten almenys puntuar davant els groc i negres. Duel d’estils entre Fede Bessone i Juan Velasco.

 

 

UE SANT JULIÀ – ATLÈTIC CLUB ESCALDES (18.30h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

El partit que completarà la segona jornada del play-off pel títol serà el que enfrontarà lauredians i escaldencs. El Sant Julià, ja sabrà el resultat de l’Inter, i qui sap si contra l’Atlètic podria assaltar el lideratge, almenys, compartit. De la seva banda, pels d’Albert Gómez el duel suposa una final, ja que en cas de no puntuar, podria veure com s’allunyen les places europees, tot i que l’equip manté encara la carta de la Copa Constitució Protecvall.

 

PLAY-OFF PER LA PERMANÈNCIA

 

 

FC SANTA COLOMA – FC ORDINO (11.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

A la metitat baixa, el FC Santa Coloma, ja sense res en joc, serà jutge de la Promoció. Els colomencs jugaran contra el FC Ordino, que marca la salvació, amb 5 punts de marge sobre la zona de Promoció. L’equip arriba sabent que serà un dels duels més complicats de tot el play-off, i jugarà abans que l’Engordany, el seu rival directe en la lluita per la permanència directa.

 

CE CARROI – UE ENGORDANY (13.30h – Twitch Fedandfut)

 

Carroi i Engordany tancaran el play-off per la permanència. És l’última bala pel Carroi. Si l’equip perd, ja serà matemàticament equip de la Lliga Unida. Això significarà que l’Engordany farà un pas més per continuar en la lluita per la salvació, ja que l’equip ja sabrà el resultat del FC Ordino. En qualsevol cas, partit vital per a tots dos equips, que arribaran encara amb les intencions d’apurar les opcions per salvar la categoria.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT